Faglig rådgivning

 

Gode råd fra fagpersoner

Famoba gør det nemt for dig at få rådgivning omkring emner, der berører dig i din hverdag som forælder. Det er normalt at være i tvivl, og det er en jungle at finde svar på alt selv.

Vores fagpersoner hjælper dig og giver dig støtte, der hvor du har mest brug for det.

Opret en gratis profil i dag skriv til os – vi står klar til at hjælpe dig godt videre.

Få rådgivning på dine præmisser

Videomøde

KOMMER SNART

Book nemt et personligt videomøde med en af vores dygtige fagpersoner. Du kan let se, hvornår der er ledige tider og købe en session, når det passer dig. Alt foregår online og i dit tempo.

Chat

KOMMER SNART

Har du behov for en professionel, så tilbyder Famoba også snart en unik måde at få råd og vejledning på via chat.

Opret en gratis profil og vær med når vi går i luften snart!

Artikler og videoer

KOMMER SNART

På baggrund af alle de spørgsmål, som vi hver dag besvarer fra vores medlemmer, tilbyder vi snart et dynamisk opslagsværk med videoer og artikler.

Opret en gratis profil i dag og vær med når vi går i luften snart!

Mød vores rådgivere

De her kvinder går på arbejde hver dag med et stort smil på læben. For de er dygtige fagpersoner, der elsker deres arbejde og at hjælpe og vejlede. De har hørt det meste, de kan hjælpe med det meste, og de har ét mål:
At hjælpe dig til at være tryg og glad som forælder.

SUNDHEDSPLEJERSKE

Dorthe Wermus

Jeg har været sygeplejerske i 25 år, heraf sundhedsplejerske i 11 år. Jeg har bred erfaring med børns trivsel fra både hospitaler, specialskoler og den kommunale sundhedspleje. 

Jeg er fagligt optaget af den gode familiedannelse og af hvordan jeg kan støtte forældre i at træffe de gode, sunde valg for dem selv og deres børn. Jeg vejleder også forældre i deres forældrerolle, så de kan støtte børnene i deres udvikling og skabe en god tilknytning.

Jeg er selv mor til 2 skønne drenge og holder meget af tiden med min familie, god mad, motion og kreativitet.

SUNDHEDSPLEJERSKE

Katrine Skjærven

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2003 og blev efterfølgende sundhedsplejerske i 2011. Jeg har en specialuddannelsen indenfor amning (IBCLC) og sidder i den danske afdelings bestyrelse.

Fagligt er jeg god til at vejlede forældre omkring amning og ernæring. Jeg taler ofte med forældrene omkring deres forventninger til forældreskabet og hvordan de får skabt en god kontakt til deres barn, også når det er svært.

Jeg er selv mor til 3 dejlige børn og går op i at løbe og vinterbade.

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Er du vores nye jordemoder?

Famoba ønsker at gøre hverdagen så nem og tryg som mulig for alle gravide og nybagte forældre på barsel. Vores mission er at alle forældre kan få nærværende rådgivning fra fagpersoner online.

Vi søger jordemødre som har lyst til at være med i et stærkt fagligt team. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, arbejde hjemmefra med online rådgivning og masser af muligheder for at udvikle famoba sammen med os.

Skriv til os for at høre nærmere! Vi glæder os til at tale med dig.