Kurser

KOMMER SNART

Online kurser, der klæder dig godt på

Få nye redskaber og inspiration med Famobas online kurser, der præsenteres af de bedste indenfor deres felt. Du kan få kurser online, så du let kan følge med hjemmefra. Kurserne kan købes efter behov og kræver ikke et abonnement.

Herunder kan du se eksempler på hvad vi kommer til at tilbyde.

5

Fødselsforberedelse

5

Førstehjælpskursus for baby

5

Ammeteknik

5

Baby og kosttilvænning

FØRSTEHJÆLPSKURSUS FOR BABY

Gør en altafgørende forskel ved at lære de basale færdigheder, der kan hjælpe dig, hvis der skulle ske en ulykke. Hvad skal man lægge mærke til og hvad gør man ved forbrændinger eller noget galt i halsen? Bliv mere tryk og lær alle teknikkerne. 

BABY OG KOSTTILVÆNNING

Hvornår ved man, at baby er klar til at prøve sig med fast føde? Hvor meget skal man amme i overgangsperioden? Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret, så du og din baby trygt og godt kan gå fra amning eller flaske til fast føde. 

AMMETEKNIK

Amning er uden tvivl et emne, der sætter gang i mange spørgsmål. Hvordan får jeg baby til at sutte korrekt? Hvorfor vil baby ikke amme? Kan man amme forkert? Se vores kurser om ammeteknik eller kontakt vores dygtige ammerådgivere. 

FØDSELSFORBEREDELSE

Når maven vokser og det er ved at være tid, så kom til fødselsforberende kurser hos Famoba. Vi giver dig overblikket og skaber sammen en række værktøjer som du kan bruge når det er tid.