Skabt af forældre til forældre

Famoba er skabt på baggrund af egne erfaringer og en søgen efter et bedre netværk af ligesindede. Vi, Cecilly og Adam, stod med vores første barn i 2017 og oplevede dengang, at det var svært at finde et stabilt barselsnetværk.

Med titlen som forældre kom også nye rutiner og en masse nye spørgsmål og bekymringer. At være forælder er det mest fantastiske og livsbekræftende – men det kan også være overraskende sårbart og udmattende.

Vi følte, at vi manglede et netværk og et sted at gå hen for at finde den nyeste viden inden for børneområdet og det at blive forældre. Der fandtes kun tilbud til mødrene om en barselsgruppe, hvor mændende var overladt til sig selv.

Heraf opstod idéen om Famoba. Vi vil gerne skabe en mulighed for at andre mødre, fædre og medforældre, som søger ligesindede med samme livssituation og interesser som dem selv, kan finde hinanden. 

Vores mission

Vi gør livet for småbørnsforældre nemmere, sjovere og mere inspirerende for både barn og voksen. Vi er med til at minimere følelsen af ensomhed og usikkerhed på barsel, samt øge mulighederne for at finde støtte i grupper med ligesindede forældre i samfundet.

Vores vision

Vi ønsker at give alle nybagte såvel som garvede forældre i Danmark muligheden for at finde et styrket netværk og faglig støtte gennem Famoba. Med Famoba vil vi gøre vores for, at barnets første tid i livet bliver tryg for både barn og voksen.

Hvem er vi?

Adam Cavalié Engelhardt

Adam er far til Oliver og Clara, gift med Cecilly og medejer af Famoba. Adam er uddannet på CBS med en master i strategisk markedsføring og har tidligere arbejdet som salgschef hos Google. I dag er Adam CMO i Famoba.

Cecily Cavalié Engelhardt

Cecilly er mor til Oliver og Clara, gift med Adam og ophavskvinden til Famoba. Cecilly er uddannet sygeplejerske og har været konsulent for fagligt sundhedspersonale samt siddet i bestyrelsen i et sygeplejerske vikarbureau. I dag er Cecilly administrerende direktør i Famoba.

Hvem er vi?

\

Adam Cavalié Engelhardt

Adam er far til Oliver og Clara, gift med Cecilly og medejer af Famoba. Adam er uddannet på CBS med en master i strategisk markedsføring og har tidligere arbejdet som salgschef hos Google.
\

Cecilly Cavalié Engelhardt

Cecilly er mor til Oliver og Clara, gift med Adam og ophavskvinden til Famoba. Cecilly er uddannet sygeplejerske og har været konsulent for fagligt sundhedspersonale samt siddet i bestyrelsen i et sygeplejerske vikarbureau. I dag er Cecilly administrerende direktør i Famoba.

Famoba. Støtte og smittende smil

Vi er sat i verden for at støtte dig og din familie, når du har brug for det. Famobas grundkerne er bygget op omkring den moderne børneopdragelse og et positivt børnesyn. Det kan være udfordrende og sårbart at være forælder til en baby eller et lille barn, men også umådelig lykkeligt. 

Giv dit barn og dig selv de bedste vilkår

De første spæde år af et barns liv er der, hvor grundstenene bliver lagt for resten af livet. Det er vigtigt med et solidt netværk og den rette rådgivning for kunne trives som forældre og dermed give sine børn de bedste vilkår.

Kvalitet og tryghed

Hos Famoba går op i at vores medlemmer er i trygge hænder og derfor har alle vores rådgivere og kursusholdere et højt fagligt niveau. Kvalitet og god service er vigtigt for os, så vi kan give vores medlemme en tryg og positiv oplevelse.

Børns integritet – selvværd på lang sigt

Et nyfødt barn er fuldstændig afhængigt, men som tiden går, vil det stille krav og udfordre sine omgivelser. Det er ikke altid lige let at sætte grænser samtidig med at bevare barnets integritet. Hos Famoba ønsker vi at klæde forældrene så godt på, at det gør det lettere at holde integriteten intakt – til gavn for barnets forhold til omverdenen, dets selvtillid og selvværd på lang sigt.

Positivt forældreskab

Positivt forældreskab går ud på at vinkle sit sprogbrug, sin pædagogik og sit syn på barnets udvikling som værende grundlæggende positivt. Det kræver øvelse at sætte rammer uden at bruge negative sætninger. Famoba gør en dyd ud af at rådgive ud fra denne præmis.